Piactól függően Lancia és Chrysler márkanéven egyaránt forgalmazzák majd a autót Piactól függően Lancia és Chrysler márkanéven egyaránt forgalmazzák majd a autót

Megvannak az első hivatalos képek a Lancia Ypsilon új generációjáról. Az autót az Egyesült Királyságban és Írországban Chrysler Ypsilon néven fogják forgalmazni.

Továbbra is a Fiat kisautó padlólemeze jelenti az alapot, de ezúttal már csak ötajtós karosszériával gyártják az újdonságot. Aggodalomra semmi ok, az autó ha lehet,még jobban néz ki, mint eddig, ráadásul a hátsó kilincseket is az oldalablak sarkába rejtették, így elsőre nem is látszik, hogy könnyebb lett  hátsó ülésekhez való hozzáférés. Már kezdettől fogva több, kétszínű fényezést is kínálnak majd az autóhoz, azaz még jobban az egyéni ízléshez lehet majd alakítani a gépet.

Kezdettől fogva lesz Bicolore, azaz kétszínű változat Kezdettől fogva lesz Bicolore, azaz kétszínű változat

A motorkínálat a 0,9 literes, kéthengeres turbómotorral indít, az 1,4-es benzines szívómotorként követi, és az 1,3 literes dízel is választható lesz. Később minden bizonnyal elérhető lesz az 1,4-es turbómotor is, és aki nem akar majd váltani, az új, dupla kuplungos automatikus váltót kérheti majd.

Látványos lesz a beltér - és tele kényeztető extrákkal Látványos lesz a beltér – és tele kényeztető extrákkal


A belső térről közreadott egyetlen fotón nem sok látszik a műszerfalból, csak annyi derül ki, hogy középre helyezett analóg órák tájékoztatják a sofőrt, sokkal inkább az egyedi varrású, barna bőrkárpitra koncentrál.

Jól elrejtették a hátsó ajtók kilincsét Jól elrejtették a hátsó ajtók kilincsét