A Szolnokon 100 000 m2-es területen fekvő, 12. 000 m2-es, frekventált közép-európai elhelyezkedésű, kiváló logisztiaki adottságokkal rendelkező gyár közeli kapcsolatot tesz lehetővé a legjelentősebb gyártókkal és a 7 szomszédos országgal.

A partnerek közül kiemelkedik a Mercedes, a Ford, a VW és a Suzuki. A kiváló elhelyezkedés az autóipari szektor fontos multinacionális szereplőivel való kapcsolatot is megkönnyíti, többek között: Johnson Controls, Magna, Brose – ez a három cég az európai autógyártás 85 %-ánál játszik szerepet. Az esemény során a vállat elnök-vezérigazgatója Don Francisco Segura és testvére, az ügyvezető igazgató, Don Jorge Segura mondtak beszédet, kiemelve elkötelezettségüket nemcsak a megrendelőik felé, hanem a társadalom, a munkavállalóik és a környezetvédelem területén is. Beszéltek a Segura Csoport magyarországi jövőjéről, kiemelvén, hogy a szolnoki üzem hamarosan a Csoport legfontosabb üzemmé válik. A Segura a nyolcvanas évektől koncentrál az autóiparra, fő tevékenységként különféle, autókarosszéria elemekhez tartozó fémalkatrészek, forrasztott szettek és elő-szerelvények tervezésével, gyártásával és összeszerelésével foglalkozik.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!