Nem egyszerűen csak az a Dartz Black Snake, azaz Fekete Kígyó autó újdonsága, hogy a megjelenését a kínai vásárlók ízléséhez igazították, ez a cég második, teljesen új autója. Az első autójuk a GM nagy méretű alvázára épül, ez pedig már egy Mercedes GL 63 AMG átalakításával készül.

Az önhordó felépítés mellett az is újdonság, hogy a Black Snake már nem páncélozott, utóbbi extrafelszerelésnek számít, amiért az egyébként 1 millió dollárosra becsült vételáron felül kell majd költenie a kedves megrendelőnek. Ennyi pénzért egyébként 557 lóerős AMG V8-as motor által mozgatott járművet kapnak a vásárlók, illetve a garancia-időszak két éve alatt havonta egyszer postán kapnak 56 g prémium Mottra orosz kaviárt.

A karosszériát egyébként az orosz űrprogramban is használt alumíniumötvözetből készítik, a hűtőrácsot valódi arannyal vonják be, extraként valódi gyémántot tartalmazó hűtődísz is rendelhető. Az utastérben a vásárló kívánságának megfelelő bőrt használnak – tehén helyett kígyó- krokodilhas- illetve strucc közül lehet választani -, a padlószőnyeg cápabőrből készül. A Dartz Black Snake csak Kínában lesz megvásárolható, de az arab vásárlók ízlésének megfelelő körítéssel készülő Dartz Black Hawk bemutatkozása is hamarosan várható.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!