A TV2 Megasztár című műsorának győztese, Tolvai Renáta egy fekete színű Hyundai ix20-ast, az RTL Klub X-Faktorának legjobbja, Vastag Csaba egy fehér Seat Leónba ülhetett be.

Tolvai Renáta fekete Hyundai ix20-ast kapott Tolvai Renáta fekete Hyundai ix20-ast kapott

Tolvai Renáta már január 19-én megkapta a fekete színű Hyundai ix20-ast. „Pont egy ilyen vagány fekete autóra vágytam mindig! – kiáltott fel Reni, miközben végigsimította vadonatúj autóját. Remélem, a vezetéshez is olyan jó érzékem lesz, mint az énekléshez. Alig várom, hogy meglegyen a jogosítványom, és beülhessek a volán mögé.” A vezetői engedély megszerzésében is segítséget nyújt Reninek a Hyundai hazai képviselete, ezért meglepték őt egy vezetői tanfolyammal is. A Hyundai a lelkes televíziónézőket is megjutalmazta. Az sms szavazók közül Magyarné Pifkó Judit nyerte meg a másik ix20-as modellt.

Vastag Csaba fehér Seat León használ Vastag Csaba fehér Seat León használ

Vastag Csaba február elején kapta meg nyereményautójának kulcsait, amelyet Papp Zoltán márkaigazgató adott át. Csaba egy 170 lóerős dízelmotorral szerelt León FR-t kapott, így várhatóan nem lesz gondja időben odaérni a fellépésekre.