Influenszereknek, tartalomgyártóknak és művészeknek szánja a Nissan a Hyper tanulmányautó-sorozat 4. tagját, a Hyper Punk nevű szabadidő-kupéban elmosódik a valódi és a virtuális világ közötti határvonal, a kétirányú fedélzeti töltő pedig arra használható, hogy az akár extrém energiaigényű kütyüknek is legyen áramellátása.

Origami-szerű darabokból áll össze a műszerfal, amelyen az autó kamerái által felvett, és a központi egység által manga-szerűvé alakított külvilág jelenik meg, középen 3 fő képernyőt helyeztek el, amelyek műszeregységként is működnek abban a kevésbé valószínű esetben, hogy valaki helyváltoztatásra használja a Nissan Hyper Punk-ot. A vezető termelékenységét javítja a fejtámlába épített érzékelő, amely alapján a munkához ideális környezetet állítja be az utastérben.

A karosszéria külseje apró sokszögekből áll össze, a lakkba kevert különleges részecskék gondoskodnak arról, hogy minimális fény-eltérés mellett is jól elkülönüljenek ezek egymástól. Áramvonalas, de szándékosan nem minimalista a külső – a Hyper Punk a sofőrhöz hasonlóan feltűnési viszketegségben szenved? –, a 23 colos felniket a sarkokba tolták ki. A Nissan Hyper tanulmányautó-sorozat mind a 4 tagja, tehát a Hyper Urban, a Hyper Adventure, a Hyper Tourer és a Hyper Punk is elérhető lesz október 25-től a Fortnite virtuális világában.