A kanadai Vancouver városában vették videóra, ahogy egy fehér Porsche Cayenne sofőrje meglehetősen amatőr módon és felettébb nagy anyagi kárral parkol be a garázsba. Az okokra csak később derült fény.

Egy 16 éves, jogosítvánnyal nem rendelkező fiú vitte el egy körre édesanyja Porsche Cayenne-jét, amellyel aztán egy parkoló autónak koccant. Bepánikolt, hazaszáguldott, és a videón látható parkolást hajtotta végre. A rendőrségnek is megküldték a videót, aki megköszönte a polgárok segítségét, mert már körözték a fehér Porsche Cayenne-t. Ha a tinédzser nem pánikol be, csak 265 kanadai dolláros büntetést kapott volna jogosítvány nélküli vezetését, de mivel elmenekült a helyszínről, cserbenhagyás, közúti veszélyeztetés és még pár egyéb vádpont miatt is felelnie kell majd. Az eset idején külföldön tartózkodó édesanyja se lesz boldog, főleg hogy az autó javítását is neki kell majd fizetnie, hiszen látszik, hogy a sofőr szándékosan pusztítja el a Cayenne-t, ilyen esetben még a casco-ra se számíthat az ember.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!