Csak jövő nyáron kerül a mozikba a Transformers című mozifilm-sorozat negyedik része, de már javában zajlik a forgatás. Az egyik fő szponzor ezúttal is a General Motors, akik egy igen különleges Chevrolet Camarót készítettek a film számára.

Azonban nem csak az autókkal támogatják a projekt megvalósulását, hiszen a saját tesztpályájukat is a forgatócsoport rendelkezésére bocsájtották, először ott fényképezték le az újszerű vonalakat mutató izomautót, majd nem sokkal később közreadták a hivatalos képet is.

A felvételeken egy, a jelenleginél sokkal keskenyebb hűtőrácsot és LED-es fényszórókat látunk, a hátsó lámpák formáját is ellaposították. Ezen kívül klasszikus tuningelemekkel tették egyedibbé a képregényautó megjelenését, úgymint kiszélesített sárvédők, nagy átmérőjű felnik és méretes spoilerek. Nem tudjuk, jövőre megvalósul-e a képeken látható Chevrolet Camaro, vagy az csak a filmvásznon fog ilyen jól kinézni.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!