Egy 41 éves nő rosszul lett vezetés közben az M6-os autópályán, és amíg a mentők a sofőrt kezelték, a helyszínre kiérkező rendőrök gondoskodtak a kocsiban ülő gyermekekről.

„A Paksi Autópálya Alosztály járőreit 2019. augusztus 9-én a kora délutáni órákban riasztották az M6-os autópálya Budapest felé vezető oldalára – a 127-es kilométerszelvény közelébe –, ahol egy autó félrehúzódott a leállósávba, mivel annak sofőrje – egy 41 éves nő – vezetés közben rosszul lett. Az asszony két gyermekével – egy 10 éves kisfiúval és egy négy hónapos kislánnyal – utazott külföldre, amikor rosszul lett” – írja a police.hu.

A rendőrök segítettek a gyermekeken (Fotó: police.hu)

„Kolléganőnk a két gyermeket – édesanyjuk beleegyezésével – a szolgálati gépkocsiba vitte, és megkezdte gondozásukat és felügyeletüket. Járőrtársa pedig a mentők kiérkezéséig a láthatóan rosszul levő nőt nyugtatta. Rövid időn belül az Országos Mentőszolgálat munkatársai is megérkeztek, akik a 41 éves nőt kórházba szállították, munkatársaink pedig a két gyermeket vitték édesanyjuk után az egészségügyi intézménybe. Kincses Kitti és Nagy József a nagyszülők megérkezéséig ellátták és gondozták a bajba jutott asszony gyermekeit” – teszik hozzá.

Kollégáink, Kitti és József gondoskodott a 10 éves kisfiúról és 4 hónapos kishúgáról, amíg a nagyszülők megérkeztek értük. Az édesanya az M6-os autópályán lett rosszul vezetés közben. Hivatásunk legszebb része, hogy segíthetünk, és ennek érdekében mindenre képesek vagyunk. A fotókon bizonyítjuk #proudofyou #hétköznapihősök #casualheros #paks #m6autópálya #rendőrség #police #hivatás