A legelső, 1929-ben Le Mans-győztes Blower, azaz feltöltött motorral szerelt versenyautónak állít emléket a Bentley legújabb, egyben a centenáriumi év legutolsó limitált szériás modellje, a Continental GT Convertible Number 1 Edition by Mulliner.

A legendás versenyautó alapja egy utcai 4½ litre típus volt, Sir Henry Birkin kezdeményezésére épült, az első tengely elé épített – jelentős alulkormányzottságot okozó – Roots-feltöltők 110-ről 242 lóerőre növelték a teljesítményt, 1929. június 29-én, a Brooklands 6 Órás futamon debütált. 2012. júniusában a Bonhams árverésén 5 042 000 fontot (1,82 milliárd Ft) fizettek érte, amivel a valaha gyártott legdrágább brit autó lett a vörös színű versenygép.

Az erre emlékező autó a luxusról szól, az utasterében és a karosszériáján is 18 karátos aranyat használnak több helyen is, a Black Line és a karbon csomag is ott van a Beluga vagy Dragon Red II színű autó fedélzetén. A felni közepén lévő – súly által vízszintesen tartott – kupakot az eredeti versenyautóból származó, felújítás során kiszerelt alumínium dugattyúból készítik; 100 példányt készítenek, tehát 400 ilyen kupak készül. A 6,0 literes W12-es biturbóhoz nem nyúlnak.