Az 5 napos Luxusautó Show jellegében egyedül a Top Marques Monaco-hoz hasonlítható, ahol szintén kizárólag az autó és motorcsodáké a főszerep.

Álomautók A-Z-ig

Itt lesz az összes sport- és luxusautó márka, amelyekkel a legtöbbünk eddig csak mozifilmekben találkozhatott: Aston Martin, Bentley, Ferrari,

Pagani Zonda F Pagani Zonda F

Lamborghini, Lotus, Maserati, Rolls Royce. Sőt, szemügyre vehetjük az igazi ritkaságokat is, amelyeket az igazi autó fanatikusok kivételével kevesen ismernek, mint a Koenigsegg, Pagani, Wiesmann, Saleen, Lotec, Morgan, Spyker, Yes.

Természetesen nem maradnak távol a Budapest utcáin gyakrabban feltűnő márkák prémium modelljei sem, így láthatjuk az Alfa Romeo, Audi, BMW, Chrysler, Jaguar, Hummer, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes, Honda, Porsche, Saab, Subaru és a Volvo legszebb, leggyorsabb, legdrágább autóit is.

A lista igen hosszú, érdemes felkeresni a kiállítás honlapját (www.luxusautoshow.hu), ahol rengeteg képet és információt találhat a látogató.

Rengeteg látványosság

A sport- és luxusautókon kívül is rengeteg látványossággal kecsegtetnek a kiállítás szervezői. Hatalmas auto-hifi, tuning, naviágáció és security felhozatal, több, mint 40 db. gyönyörű klasszikus autó, a világ legjobb, legszebb és leggyorsabb motorkerékpárjai és számos Formula 1-es versenyautó is kiállításra kerül. Igazi különlegességnek számít az első magyar sportautó márka, a BOVI bemutkozása. Az első prototípust mutatják be: a Brokernet Silverstinget.

Igazi show – programok két színpadon

És ha mindez nem lenne önmagában is elég izgalmas, a szervezők divatbemutatókkal, Gangxsta Zolee, Copporn, a Crystal és Havasi Balázs koncertjével két színpadon folyamatosan szórakoztatják a közönséget.

Jegyárak:
Normál belépőjegy: 1 990 Ft
Nyugdíjas, diák jegy: 1 490 Ft
Családi jegy: 5 490 Ft (2 felnőtt + 2 gyerek)

A VIP nap

Az első napon, április 27-én a tömeget elkerülve, svédasztalos vendéglátással, pezsgőt kortyolgatva tekinthetjük meg a kiállítást, feltéve, hogy nem sajnáljuk kifizetni a 15,000 forintos VIP belépőjegy árát. A VIP napon megszólalnak a kiállítás díszvendégei is: Mr. Horacio Pagani (elnök, Pagani autógyár), Mr. Christian von Koenigsegg (elnök, Koenigsegg autógyár), Mr. Victor R. Muller (CEO, Spyker autógyár), a hangulatról pedig Havasi Balázs zongoraművész és a Crystal együttes gondoskodik.

További információ:

www.luxusautoshow.hu