Az idei Crew Chief tanulmánnyal kapcsolatban nyilatkozta azt Mark Allen, a márka vezető formatervezője, hogy azon olyan dolgokat lehet már most látni, amely a nemsokára érkező pickup jellemzője lesz majd. Nem kívánt belemenni a részletekbe a dizájner, de minden bizonnyal arról van szó, hogy nem egyszerűen a hamarosan érkező Wranglerből készítik el a pickupot, de annak új orrot is készítenek.

A Jeep először 2010-ben, a NuKizer nevű tanulmányon alkalmazta a retrós orrot, ami 2012-ben a J12 pickup-tanulmányon is megjelent, legutóbb pedig 2015-ben az SJ Cherokee Chief tanulmány is használt, most pedig a Crew Chief viseli azt. Szóval már alaposan körbejárták a témát, hogyan lehet mindössze a motorháztető és a hűtőrács módosításával új egyéniséget adni a Wranglernek, és ezt fogják kihasználni majd az új pickupnál is. Valószínűleg a vászontetőt is megtartják, a karosszéri aközépső részét a következő generációs Wranglertől veszik át, épp csak elöl más egyéniséget, hátul meg platót kap.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!