Átlagosan naponta hatszázezer utas használja a new yorki taxikat, éves szinten 236 millióan ülnek be a járművekbe. Ennek megfelelően fontos, hogyan is néz ki a város új taxijának megválasztott Nissan NV 200-as belseje.

Először is rengeteg a hely, hiszen a hátsó üléssor az európainál hátrébb helyezkedik el. Sima a padló, hiszen nincs kardántengely, hatalmas és könnyen pakolható a csomagtér, USB töltési lehetőséggel kedveskednek a mindenféle kütyüknek, könnyen takaríthatóak az anyagok, és az utastér hátsó részében külön állítható légkondicionáló, légszűrő berendezés található.

A kellemes időtöltésről üvegtető is gondoskodik, amelynek segítségével az utasok a felhőkarcolókat tarthatják figyelemmel. Az előttük elhelyezett hatalmas képernyő segítségével nyomon követhetik az autó mozgását a navigációs rendszer segítségével, így ellenőrizhetik, hogy a sofőr tényleg a legrövidebb úton szállítja-e őket.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!