A németországi, münsteri rendszám ellenére a videóban főszerepet játszó McLaren 650S Spider Varsóban lakik, a legtöbbször ott fényképezték le a narancssárga szuperautót, de a Nürburgringnél is Monacóban is lekapták már azt. Most pedig egy tanulságos videóelvétel főszereplője lett a gép.

Meglehetősen sok a víz az autópályán, a Škoda Octavia sofőrje alig győz elég gyorsan kihúzódni a megelőzött kamion elé, mert bizony hátulról érkezik a narancssárga veszedelem. Utóbbi sofőrje amint a szabad pályával szembesül, ad egy kövér gázt.

Ekkor következik be az, hogy a széles abroncsok egyszerűen már nem tudják a talajra vinni a teljesítményt. Amíg ez száraz aszfalton még nem nagy probléma, vízen azt jelenti, hogy a kerekek felúsznak egy vékony vízfilmre, ezt követően pedig már nincs az a sofőr vagy menetstabilizáló, aki meg tudná menteni a helyzetet.

Jelen esetben a belső szalagkorlátba csapódik a brit sportkocsi, szerencsére más részese nincs a balesetnek, és abban is nagy mázlija van emberünknek, hogy a később érkezők is mind időben észreveszik a belső sávot elfoglaló roncsot. Az autó sérüléseit ki lehet javítani, a sofőr büszkeségén esett csorbát nem biztos.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!