Egy balesetben súlyosan megsérült, és lényegében minden értékes alkatrészétől megfosztott Jaguar E-Type kupéhoz jutott az ismeretlen barkácsoló, aki aztán a rendelkezésére álló alkatrészek segítségével fejezte be az autót.

Motornak például egy elsőkerékhajtású Cadillac Eldorado 8,2 literes blokkját választotta, amelyet hajtással együtt épített be az ülések mögé! A rend kedvéért óriási kompresszort is szerelt az 500 köbinches blokkra – nincs sperrdifi, ezért nagyon óvatosan kell bánni a gázpedállal.

A karosszériára rá se lehet ismerni, de arra azért büszke az építő, hogy az összes módosítást acélból készítették. A 2004-es Ford Taurus fényszórók meglepően jól illeszkednek a gömbölyű orrba, hátul univerzális LED-es lámpák világítanak a spoileren. Az üléseket egy Datsun 260Z-ból bontották ki.

Internetes árverésen keres új tulajdonost autójának az építő, talán alkatrésznek (azért a kompresszoros 8,2 literes V8-as sokakat érdekelhet) veszi majd meg valaki. Mást nem nagyon lehet elképzelni a képek láttán…

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!