San Francisco-ból indul a goldRush Rally elnevezésű autós túra, amelynek a befutója Chicagóban van. Ezen vett részt egy bérelt McLaren MP4-12C Spiderrel Hsinho Chin és párja, akik a szemtanúk leírása szerint kissé megviselten szálltak ki az alaposan összetört autóból.

A texasi Mount Vernon mellett haladtak az Interstate 30-as úton nagy sebességgel, amikor egy teherautó előzni kezdett, amire már nem tudott megfelelően reagálni a sportkocsi sofőrje. Fékezés közben elveszítette uralmát a sportkocsi felett, és lecsúszott az útról, és egy könnyűszerkezetes épületnek csapódott, miután megjárta az árkot és átszakította a kerítést.

A körülmények vizsgálata után a helyszínre érkező rendőr Chen urat megbüntette gondatlan vezetésért, csak azért úszta meg a gyorshajtás miatti büntetést, mert nem lehet bebizonyítani, pontosan mennyivel is haladt. Az autót a ralira bérbeadó Black & White autókölcsönző weboldaláról már el is tűnt a McLaren MP4-12 Spider, amíg lehetett, napi 2860/heti 17 160 dolláros költséggel lehetett kibérelni a brit szuperautót.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!