A GT-R Run elnevezésű rendezvényen haladtak a szabályokkal nem törődő módon közlekedtek a résztvevők, már a kamerás autó is a megengedett tempónál jóval gyorsabban halad, amikor egy még hátrébbról érkező társa őt is megelőzi.

Azonban az ő tempója már tényleg túlságosan sok, az úthullámon a levegőbe emelkedik az autó, majd a leérkezéskor a sofőr elveszíti az uralmát a kocsi fölött, ami a padkán keresztül végül is a körforgalom túloldalán, a szántóföldön landol. A felvételt készítő kocsi sofőrje nem épp kedvesen beszél a sofőrről, majd amikor a női utastársa megkérdezi, hogy nem kellene segíteni rajtuk, azt válaszolja: B@..a meg. Milyen kedvesek és összetartóak ezek a GT-R tulajok…

Valójában azonban megálltak és segítettek a bajba került társukon a felvételt készítő párosok, és az utánuk jövő többi autó is. A szántóföldből saját erőből még ki tudott jönni a balesetet szenvedett Nissan GT-R, de az egyik olajhűtő hibája miatt aztán trélerrel szállították szervizbe. A kár előreláthatóan 15 000 dollár, az autó egyik utasa se sérült meg. A baleset egyébként a 60 mérföldes (96 km) túra első mérföldjén történt.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!