Nem lesz radikálisan új autó a Honda CR-V, a rajongói továbbra is a hatalmas belső méretekkel rendelkező, könnyen variálható utasterű magas építésű autót kapják majd a pénzükért, amit eddig is szerettek, az igazi újdonságot az jelenti, hogy ezúttal szép is lesz az autó.

Jól eltalálták a Honda CR-V tanulmány formáját a japán cég formatervezői, azzal, hogy a hűtőrács nem emelkedik ki az orr síkjából, sokkal szebb lett az autó. A tanulmányhoz képest nem sokat vesznek majd vissza a formából, a felnik mérete csökken, és az ezüst betét is eltűnik majd, de a képen lényegében már azt az autót látjuk, ami jövőre már a Honda márkakereskedésekben lesz.

Hátulról nézve hasonlít az XC60-as Volvo-ra az új CR-V formája - csak egy kicsit szögletesebb Hátulról nézve hasonlít az XC60-as Volvo-ra az új CR-V formája – csak egy kicsit szögletesebb

Műszakilag nem számítunk nagy meglepetésekre, a motorok tisztább üzemmel, alacsonyabb átlagfogyasztással folytatják pályafutásukat, talán az Accordból átkerül majd néhány aktív biztonsági segéd az új CR-V-be.