Megsértődött a fotós, mert nem bántak elég tisztelettel a kiszivárgott Chrysler 200 kabrió fotókkal Megsértődött a fotós, mert nem bántak elég tisztelettel a kiszivárgott Chrysler 200 kabrió fotókkal

Mivel valaki kiszivárogtatta az új Chrysler 200 kabrió fényképeit, a cég öt héttel előre hozta az első információk közlésének időpontját. Erről egyébként a fényképeket készítő fotós facebook oldalán panaszkodik, miszerint egy arrogáns idióta miatt történt mindez.

A legnagyobb baja egyébként az, hogy borzasztó minőségben jelentek meg a képei az autós weboldalakon, pedig ő és társa három reggelen át fagyoskodott azért, hogy a képek elkészüljenek, és megköszönte még a négy fős sofőr/segítő csapat munkáját is, akik nélkül biztos nem lettek volna ilyen jók a felvételek.

Hat ember három hideg regeglen fagyoskodva készítette el a felvételeket Hat ember három hideg regeglen fagyoskodva készítette el a felvételeket

A fotókon kívül még sajtóközlemény is van a nyilvánosságra hozott anyagban, eszerint mégis marad az Egyesült Államokban a szabadon választható tető, azaz a normál vásznat felár ellenében nyitható fémtetőre cserélik. Nem csak szebb lett az autó a modellfrissítés során, de kényelmesebb is, a felfüggesztés 28 gumi alkatrészéből 22-t kicseréltek. A 2,4 literes négyhengeres alapmotoron kívül 3,6 literes V6-ossal lehet majd megvásárolni az autót, amelyet New Yorkban láthat majd először a nagyközönség.