Április 27. és május 1. között rendezik meg Genfben és környékén a BMW X3 Games elnevezésű nemzetközi sportversenyt. A megmérettetésen hat sportágban – futásban, vitorlázásban, síelésben, golfban, autóvezetésben és kerékpározásban – valamint egy kreatív feladatban mérkőzik meg az Európa 19 országából érkezett 60 csapat.

Magyarországot két együttes is képviseli: a TV2 csapatában Demcsák Zsuzsa, Dudás Ádám, valamint Németh Lajos versenyez, míg az előválogatón a legjobbnak bizonyult Sport&Style Team Hungary tagjaként Baksay-Szabó Ádám, Vatai Miklós és Majthényi Szabolcs áll rajthoz Svájcban. A tét nem kicsi: a győztes csapat minden tagja egy-egy új BMW X3-assal lesz gazdagabb.

Megkezdődtek a május 1-ig tartó BMW X3 Játékok Svájcban Megkezdődtek a május 1-ig tartó BMW X3 Játékok Svájcban

A Sport&Style Team Hungary igen jó esélyekkel indul a versenyen, hiszen tagjainak eddigi sporteredményeit ismerve nem kizárt, hogy ők vihetik majd haza az új BMW X3-asokat. A TV2 csapata sem versenyez azonban hiába, hiszen bár esélyeik csekélyebbek, de nemes célért küzdenek, mivel a BMW Magyarország a csapat eredményeinek függvényében anyagi támogatást nyújt a budapesti Tűzoltó utcai Gyermekklinika részére. A két csapat április elején találkozott egymással, és közös edzésekben állapodtak meg, a felkészülésben pedig a BMW Sailing Team, a BMW Vezetéstechnikai Tréningek oktatógárdája, illetve Fehér Zsolt golfoktató segítette őket az elmúlt hetekben.

A versenyzők autókért, a TV2 csapat tagjai a Tűzoltó utcai Gyermekklinikának folyosított támogatásért versenyeznek A versenyzők autókért, a TV2 csapat tagjai a Tűzoltó utcai Gyermekklinikának folyosított támogatásért versenyeznek