Már a zárásra készülődtek a Whitinsville Golf Club munkatársai, amikor bejelentést kaptak a játékosoktól egy ámokfutó autósról, aki végül elakadt egy homokcsapdában. A helyszínre siető illetékes az autója mellett állva találta annak 46 éves hölgy vezetőjét, akinek leheletén érződött az alkohol.

Az elkövető, Patricia Maione elmondása szerint a navigációja azt mondta neki, hogy forduljon balra, és miután ezt tette egy kukoricaföldre került, és azért hajtott tovább, hogy onnan kijusson. Nos, a golfpályára került, ahol egy ideig a golfkocsiknak fenntartott úton haladt – többször is majdnem beleütközve békés golfozók járműveibe -, majd a homokcsapdában kötött ki.

A helyszínre kiérkező rendőröknek a nő bevallotta, hogy fél liter vodkát fogyasztott az előtt, hogy a volán mögé ült. A rendőrség letartóztatta, nem csak a mostani eset miatt (amikor részeg vezetéssel, mások veszélyeztetésével, felfüggesztett jogosítvánnyal vezetéssel és nyitott pohárban tárolt alkoholos itallal vezetéssel vádolták meg), de korábbról kábítószerrel való visszaéléssel és letartóztatással szembeni ellenállással is megvádolták. A három esetet egyszerre, július 25-én tárgyalják majd. Patricia Maione elmondása szerint egyébként „egyáltalán nem szereti a golfozást.”

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!