1984-ben negyedik Champ Car bajnoki címének örülhetett Mario Andretti, no meg a képeken látható Lamborghini Countach LP 5000 S-nek, amellyel megajándékozta magát – 1989-ben egy Anniversary Countach-t, 1991-ben egy Diablo-t, később Murciélago-t és Aventadort is vett az 1978-as év F-1 világbajnoka az olasz cégtől.

A most eladásra kínált Countach különlegessége, hogy új kora óta alig 17 715 km-t tett meg, tehát megkíméltnek nevezhető. Közvetlen az eladás előtt tökéletes műszaki állapotba hozták az egyébként leginkább garázsban tárolt autót, ennek során még a V12-es blokkot is kiemelték a motortérből. Az utastérhez és a karosszériához nem kellett hozzányúlni, azok makulátlanok.

A piros fényezést gyárilag olyan karaktervonallal látták el, amelyben a versenyző logója látható, ezen kívül a bal oldali külső tükrön Mario Andretti aláírását lehet olvasni. Az állapot és a híres első tulajdonos alapján nem is tűnik olyan túlzónak a Motorcar Gallery által kért 499 000 dolláros, azaz 144 millió Ft-os vételár.