Ausztráliában kínálják eladásra azt a Ferrari Testarossát, amelynek első tulajdonosa Elton John volt, aki ajándékba kapta az autót a lemeztársaságától negyvenedik születésnapjára. Erről persze csak a világsztár által aláírt papír árulkodik, hiszen az autót a William A. Bong Ltd. cég nevére helyezték forgalomba.

Ránézésre az 1987 márciusában átadott Testarossa még gyári állapotában van, állítólag minden szükséges karbantartást elvégeztek az autón nemrég, úgyhogy a reménybeli tulajdonosnak mindössze bele kell ülnie az autóba, és használnia azt. Feltéve, hogy az eddig 9906 km-t futott autót ténylegesen használni szeretné.

Persze, erről csak azt követően lehet szó, hogy kifizeti az autóért kért 189 000 ausztrál dolláros vételárat – egy hétköznapi Testarossát ennek az összegnek  negyedéért-harmadáért is lehet már találni. Ezért az összegért az eredeti brit rendszámtáblát is megkapja az új tulajdonos, meg a gyári szerszámkészlet, és a rádiót is. A felnik egyedi festése is Elton John-nak köszönhető, ezért is hagyták meg ebben az állapotában.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!