Kezdjük rögtön azzal, hogy mindkét, a videón látható járművezető magatartása elítélendő, de ránézésre leginkább a motorkerékpárosnak van némi baja. Az egész konfliktus azzal indul, hogy a felvétel elején látható apró szürke folt – egy Ford Fiesta, ami ekkor már félig a belső sávban van kerülés miatt – a motoros későbbi elmondása szerint veszélyeztette a továbbhaladását. Ő ezt meg akarta beszélni az autóvezetővel. Tipp1: ha a megengedett legalább duplájával haladsz városban, ne ugrálj.

Az autóvezető nem érti, hogy a bukósisakon keresztül mit akar neki mondani a motorkerékpáros, főleg, hogy fel van húzva az ablaka is. Tipp2: ha te hangokat hallasz, nem jelenti azt, hogy mások is így vannak vele. Végül egy jelzőlámpánál sikerül megállítania a motorkerékpárosnak az autóvezetőt, aki mindössze résnyire húzza le az ablakát. Emberünk ezen teljesen bepörög az itt következő szóváltáson, és elkezd a protektoros kesztyűjével befelé ütni. Tipp3: megvolt az első ütés, tehát tisztázódott a helyzet, hogy a motorkerékpáros az agresszor. Ez után emberünk azt hiszi, az autós elmenekült a helyszínről, és visszabaktat motorkerékpárjához, azonban téved, a fordos csak lendületet vesz, és nagy gázzal nekitolat a motornak-motorosnak. Tipp4: a karosszéria keményebb a motorosszerkónál. Nem ártatlan a személyautó vezetője, de a motorkerékpáros miatt fajult el a helyzet. Megérdelmi? Egy biztos: megkapta. Mindez Jekatyerinburg utcáin játszódott le, augusztus 14-én este.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!