Van, aki sértésnek veszi, ha nem jut neki a Ferrari limitált darabszámban készülő szuperautójából és perli a gyárat, de olyanok is vannak, akik már rég felülemelkedtek az ilyen kicsinyes magatartáson és inkább saját álomautójukat rendelik meg a maranellói cégtől.

Utóbbi, mármint egy ügyfél kérésére készülő egyedi hibrid szupergép fényképei jelentek meg most a védjegyhivatalban a Ferrari által levédett formák között. Azon kívül, amit látunk, nincsenek egyéb információk, tehát szigorúan véve az is csak találgatás, hogy a LaFerrari technikáját kapja a kupé. Minden bizonnyal közúti használatra alkalmas autót látunk a számítógépes grafikákon, az elöl lévő LED-es menetfények mellett a valódi fényszórókat borító takarólemezek körvonalát lehet látni – más nem nagyon indokolja, hogy ide nyílás kerüljön.

Nincs külön nagy hátsó légterelő, helyette az egész autó kialakítása növeli a leszorító erőt, mindenfelé légcsatornákat és terelőlemezeket lehet látni. A tető egyszerű karbon elem, nincs hátsó szélvédő. A Genfi Autószalonon az új 812 Superfast lesz a pódiumon, ez az egyedi Ferrari várhatóan máshol mutatkozik majd be, azt azonban nem tudjuk, hol és mikor.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!