Az Inter-VM Trans nevű fuvarozócég nyerte a Robert Bosch Kft. hatvani telephelyének dolgozóinak szállítására vonatkozó pályázatát, a cég pedig május 25-én átvette a kifejezetten erre a feladatra beszerzett 63 darab autóbuszát.

Az ünnepélyes átadásra az M6 Log Kft. százhalombattai telephelyén került sor, ahol az esős idő ellenére szép számmal jelentek meg a vendégek. A beszédek után Lovász Pál az M6 LOG tulajdonosa átadta a flott jelképes kulcsát Vargyas Csaba tulajdonosnak, aki köszönetét fejezte ki az eladónak gyors beszerzésért, és a minőségi autóbusz flotta felkészítéséért. Az ügyvezető kiemelte a személyszállításban, azon belül is a dolgozói szállításban, ezzel a flottával is létrejövő minőségi javulásra, hiszen minden megvásárolt autóbusz megfelel a mai komfort, és környezetvédelmi követelményeknek.

A Renault által szállított, 30 darab gyári építésű Master kisbusz mellett 33 darab, Mercedes Intouro típusú használt buszból áll a flotta. Az 5-8 év közötti, kategóriájában keveset futott, klimatizált, biztonsági övekkel szerelt, Euro5-ös környezetvédelmi minősítéssel ellátott, 50 fő szállítására alkalmas autóbuszokat az M6 Log az Inter-Vm Trans számára szerezte be.