A márka az új, myOpelService.hu szolgáltatásának debütálását is egy igazán egyedi és designos kampánnyal támogatja a cég, felkérték Kovács Ágnes divattervezőt, hogy az Opel legújabb design elemeiből ihletet merítve alkosson egy kizárólag a márka számára készült kollekciót. Ebből a házasságból született az agneskovacs for myopelservice sorozat, amelynek nem titkoltan az Insignia volt a múzsája. A kizárólag extra minőségű bőrből készült, letisztult kollekció minden darabján visszaköszön az Insignia egy tipikus formája.

A myOpelService.hu online szervizszolgáltatás több szempontból is megkönnyíti az Opel tulajdonosok életét: egy gyors online regisztrációt követően a rendszer jelzi például, hogy mikor kell olajcserére vagy szervizbe vinni az autót (ehhez az interneten is foglalhatunk időpontot), valamint számos egyénre szabott ajánlathoz és akcióhoz is hozzá lehet jutni a regisztráció által. Ezek az apróságok nagyban megkönnyítik az autósok életét, időt takaríthatnak meg, és rengeteg bosszúságtól is megkímélhetik magukat, nem beszélve arról, hogy a rendszeres szerviz segít az autók élettartamának növelésében is.

Az agneskovacs for myopelservice kollekcióban megtalálható szinte minden kiegészítő, amire a hétköznapokon szükség lehet: különböző méretű női és férfi táskák, övek, karkötők, telefontokok, laptop táskák. A páratlan darabokhoz kizárólag a myOpelService.hu oldalon meghirdetett nyereményjáték keretein belül lehet hozzájutni. Ha megtetszik valamelyik táska, vagy kiegészítő, nem kell mást tennünk, mint a saját Opelünket regisztrálni, vagy valamelyik Opeles ismerősünket rávenni erre és máris nagy eséllyel indulhatunk valamelyik pompás darabért!

A nyereményjáték október 11-től december 2-ig tart. Innentől kezdve nyolc héten át, minden hétfőn egy teljes, nyolc darabos kollekciót sorsolnak ki a honlapon regisztráltak között. A kollekciót élőben bárki megnézheti, felpróbálhatja a Black Box Concept Store-ban (Budapest, 1053 Irányi u. 18.). További részletek és játékszabályzat a myOpelService.hu oldalon.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!