A megújult Fiat Panda márciusban mutatkozik be itthon, erre készülnek a Fiat és a Lakástrend által meghirdetett „PandArt” elnevezésű kreatív bajnoksággal.

A kreatív pályázók az Új Panda piros és türkiz alapszínéhez illeszthetően készíthetnek egyedi alkotásokat, melynek mérete eléri az autó felületének 50%-át. Az értékelésnél előnyt élveznek a Fiat márka image-éhez kötődő, a művészeti értékeket képviselő, a környezetvédelmet valamilyen módon propagáló és a derűs, humoros alkotások. A versenyre való nevezés ingyenes, így mindenki részt vehet aki elég kreativitást érez magában és jelentkezik a www.lakastrend.hu/fiatpanda oldalon.

A pályamunkák nevezési határideje 2012. február 19. vasárnap éjfél, a szavazás 2012. február 24-én 12 órakor zárul. A szakmai és közönség díjas pályaművek az új Fiat Panda modelleken megvalósulnak és a Lakástrend kiállítás keretében megtekinthetők a nagyközönség számára.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!