Közeleg az idei ünnepi hét Indiában, ebből az alkalomból mindig különleges akciókkal próbálnak kedveskedni a vásárlóknak az autógyártók, a Maruti Suzuki az idén például a Glory limitált szériával próbálja növeli a Swift attraktivitását.

A változtatások jó része kozmetikai, de mindenre kiterjedő alapos munkát végeztek a fóliadekorral: a kocsi alsó pereme és a tető piros színű lett, aztán nem spóroltak a versenycsíkokkal sem, amiből kettő jutott a felső részre és egy-egy az oldalfalra. Aztán ott vannak a küszöbborítások, a tetőspoiler, a feketére fóliázott C oszlopok. De ez még nem minden, az utastérben használt fekete bőr üléshuzatra is jutott négy darab piros versenycsík, no és a kormány és a váltókar is kapott egy piros-fekete bőrhuzatot. Mielőtt még valaki kíváncsi lenne: az 1,2 literes benzines és 1,25 literes turbódízel motorhoz nem nyúltak, azaz a sportosság csak optikai csalódás.

De nem csak a megjelenés módosul, bluetooth kommunikációra képes rádió, fekete piros padlószőnyegek, valamint tolatókamera és tolatóradar is van a fedélzeten. Muszáj megjegyezni, hogy az alap – benzinmotornál VXi, dízelmotornál VDi névre hallgató – felszereltségen alapul a Suzuki Swift Glory, azaz nincs a fedélzeten hátsó ablaktörlő, blokkolásgátló, légzsák…

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!