39999 dollárt, nagyjából 9,3 millió forintot kér az eladó ezért a japán belpiacos Nissan Skyline-ért, amelyet az egyik Fast & Furious mozi kedvéért GT-R-nek álcáztak.

Az átalakítás tipikus amerikai gyorsfényezést jelent – a motortérbe és a csomagtérbe már nem jutott a királykék festékből -, illetve új spoilereket. A kiindulási alap ugyanis egy „hétköznapi” Skyline GT-T volt.

Alaposan megütötték az autó padlóját - a javítás az új tulaj dolga lesz Alaposan megütötték az autó padlóját – a javítás az új tulaj dolga lesz

Nincs benne a számítógéppel vezérelt összkerékhajtás, okos felfüggesztés, és a motorban is komoly különbségek vannak annak ellenére, hogy mindkét autó teljesítménye egyaránt 280 lóerő gyárilag. Ebből már sokkal nehezebben lehet 800-1000 lóerőt kicsiholni, mint a valódi GT-R-ből. Az autó igazi értékét az jelenti, hogy Kaliforniában forgalomba helyezték – ma már nem lehetne ezt megtenni az autóval.

Csak a karosszéria láthat részeire jutott a fényezésből Csak a karosszéria láthat részeire jutott a fényezésből

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!