Igazi piaci rést fedezett fel magának a Delahaye USA elnevezésű cég, amely a harmincas évek legendás autóinak stílusában épít kézműves módszerekkel modern autókat. A Bugnotti Roadster után elkészült a Bella Figura Type 57 S Coupe elnevezésű autó, amely név szerint is egy Bugattit elevenít fel.

Az autót teljes egészében a megrendelő igényei szerint alakítják ki, a legapróbb részletektől kezdve a megrendelő szava olyan kérdésekben is döntő, hogy megelégszik-e az alumínium karosszériával, vagy teljes egészében karbon felépítményt kér, netán tükörpolírozott alumínium, vagy fényezetlen karbon kocsitestre van-e szüksége?

Alumínium vagy karbon a karosszéria, fényezéssel vagy anélkül, kulcsrakész vagy építőkészlet - ahogy az ügyfél (pénztárcája) parancsolja Alumínium vagy karbon a karosszéria, fényezéssel vagy anélkül, kulcsrakész vagy építőkészlet – ahogy az ügyfél (pénztárcája) parancsolja

Az autó 27 colos küllős kerekeken gördül, extraként kérhető a csomagtérfedélen kívül, látható módon elhelyezett pótkerék is, illetve hátsó keréktakaró. Az utastérben minden olyan fontos elektromos kényelmi berendezést megtalálunk, amiről ma egy luxusautó-tulaj álmodozhat, ennek megfelelően nem olcsó a Delahaye USA Bella Figura Type 57S Coupe, alaphangon 450 000 dollárt kell érte perkálni, és ezen felül még dollár tízezreket költhetünk az autóra.

Klasszikus szépség a Delahaye USA Bella Figura, a technikája azonban modern Klasszikus szépség a Delahaye USA Bella Figura, a technikája azonban modern

Alapáron a Cadillac CTS-V 6,2 literes, kompresszoros V8-as motorja kerül beépítésre, de 120 000 dolláros felár ellenében biturbó Mercedes V12-es is kérhető, de a hagyományosabb autót kedvelőknek soros hathengeres Jaguar motort is beépítenek. A harmincas évek legendás autóihoz képest azonban ez aprópénz. Sőt, aki elég tehetségesnek érzi magát, építőkészletként is megvásárolhatja az autót.