Rendhagyó autó a The Flip elnevezésű kupé, amelynek kiindulási alapját egy Mercedes-AMG GT 4door jelentette, amelynek utasterét lerövidítették, és kétajtóssá tették – hátra szerelték a zsanérokat –, a kocsi orrát pedig a G-osztály szögletes arcával teljesítették ki. Mindez a Will I Am-nek köszönhető – a sajtóanyagban kiemelik, hogy a médiában korábban megjelent hírekkel ellentétben a polgári neve William Adams és 47 éves… –, akinek a vízióját a West Coast Customs műhely valósította meg.

A Miami F1 Nagydíj alkalmából egy kísérő rendezvényen leplezték le az autót, amelynek célja, hogy a nehéz körülmények között élő fiatalok elhelyezkedését segítse a modern kor magasabb szintű oktatást megkövetelő szakmáiban (tudomány, technológia, gépészet, matematika). A The Flip minden szereplésével az Angel Alapítványt támogatja majd, ugyanezt a célt szolgálja a Bear Witness nevű, most életre hívott divatmárka, amelynek logója az autót is díszíti. Ennek kínálata az 52 500 Ft-os baseballsapkától és pólótól kezdve a 900 000 Ft-os dzsekiig terjed, a márkalogót mintázó műanyag medvét 634 000 Ft-ért (15 cm) vagy 1 270 000 Ft-ért (30 cm) adják.

A The Flip építéséről szóló dokumentumfilm majd a Cannes-i filmfesztiválon debütál, ahol versenyen kívül mutatják be. Will I Am egyébként egyedül a motorhoz nem nyúlt, mert saját bevallása szerint a Mercedes-AMG tökéletes motorokat gyárt; ezt a kijelentést a Brabus minimum megkérdőjelezi, hiszen az ő G-osztály arcú autójába sikerült feljavított Mercedes-AMG erőforrást szerelni…

https://www.instagram.com/p/CdM7NMcuTKi/