Úgy tűnik, a sorozatgyártású autók piacra dobását elhalasztotta ugyan a Ford, de a tanulmányok időrendjét nem borították fel, így lehet, hogy hivatalosan még csak tanulmány az S-Max egyterű, de máris megkoronázzák a kínálatot a Vignale modellel.

Ahogy azt a Mondeo kapcsán bejelentették, különleges szolgáltatásokkal készülnek a vásárlók azon 10 százalékának, akiknek megéri a felárat a kiemelt bánásmód. Nem csak az autó külső-belső megjelenése nyújt többet, de például a megfelelő kereskedésben lesz egy személyes kapcsolattartó a Vignale-ügyfeleknek, aki mindent elintéz nekik.

A hatalmas hűtőrácsnak nem csak a betétje egyedi, de annak feketekróm felületkezelése is, 21 colosak a felnik, a karosszériát pedig a Milano Grigio nevű metálszürke árnyalatra fényezték. Az utastérben különleges varrásmintával feldobott, puha tapintású bőrrel vonják be a legtöbb felületet, a műszerfalon csak monitorok találunk. Nem kapott fedélzeti szórakoztató-rendszert a második sor, de ennek oka, hogy manapság már inkább magukkal viszik táblagépeiket a családok; ennek megfelelően mindenféle kütyüt fogadni/tölteni képes csatlakozókat találunk itt.

Egyébként nem véletlenül választotta a bútorkiállítást a Ford a második Vignale modell bemutatására, hiszen azzal egy időben a standon felépítették azt a Vignale-Lounge-ot, amelyet majd a kiválasztott márkakereskedésekben is megvalósítanak majd. A Ford Mondeo Vignale forgalmazása a jövő év elején indul, az S-Max Vignale pedig valamikor az év második felében lesz majd elérhető.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!