Előre kell bocsájtanom, nem tudok objektívan írni a videón látható esetről, hiszen én alig pár órával ezelőtt találkoztam egy olyan motorossal, akit legszívesebben én is megvertem volna. Szituáció: én balra fordulok lámpás kereszteződésben (nem telezöld, dedikált lámpa), szembejövőnek piros. A motoros a pirost látva kimegy a kanyarodósávba, majd az ott lévő járdaszigetet megkerülve nem jobbra fordult, hanem egyenesen (a neki épp tilos irányba) folytatta útját, két záróvonalon keresztül. Én fölfelé néztem a lámpára, ha nem állok meg vészfékezéssel (30 métert már tudtam gyorsulni), akkor elcsapom. Szerencséje volt. Pedig szervdonorként talán hasznos tagja lehetett volna a társadalomnak…

Szóval a videóra visszatérve az látható, hogy egy motoros megáll a lámpánál a sor előtt, majd mellé kerül egy Mitsubishi Lancer kombi, amiből először a vezető száll ki, aki megpróbál ugyan nagyfiú lenni, de gyorsan padlót fog. Az utasa már képzettebb harcos, de a motoros mozgásán is látszik, hogy ő se most kezdte az ipart. A felvételt készítő autós a végkifejlet megvárása helyett inkább a továbbhaladást választotta.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!