Több, mint ezer lóerős teljesítmény, V16-os motor – nem csoda, hogy rengeteg autórajongó álma egy Bugatti Veyron birtoklása. Azonban csak a legkevesebben engedhetik meg maguknak az autót, hiszen különösebb egyedi kérések teljesítése nélkül is egymillió dollárt kell érte fizetni. Plusz még a helyi adókat, Indiában például durván 650 millió forintnyi rúpiát kell kifizetni érte.

Azonban vannak, akik annak ellenére akarnak egyet, hogy valójában nincs rá pénzük. Korábban már adtunk hírt Ford Mondeo és Honda Civic alapú utánzatról, és most itt van még egy alkotás Indiából, amelyet egy Honda City (Jazz lépcsős hátú változata) alapjára épített fel tulajdonosa.

Egész jól sikerült az átépítés, ránézésre ugyanazt az építőkészletet használta, mint a korábban látott Mondeo alapú átépítés, csak itt egy sokkal kisebb autóból indult ki az építő. A hírek szerint az 1,5 literes benzinmotorhoz és a négyfokozatú automatikus váltóhoz nem nyúltak, ahogy az elsőkerékhajtás is maradt. A műszerfalat is igyekezett átépíteni az alkotó, de az eredetitől eltérően a jobb oldalon van a kormány, és az ajtókárpit is lényegében változatlanul került át a Honda kisautóból.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!