Egy arab megrendelő elképzelése szerint kezdték építeni az utolsó Pagani Zondát, de az utód Huayra piacra dobásával az ügyfél módosította megrendelését. A megkezdett autó a hírek szerint immár egy chilei ügyfél elképzelései szerint lesz befejezve, minden eddiginél nagyobb teljesítményű motorral.

A Pagani Zonda 760 RS névre hallgató alkotás természetesen fényezés nélküli, fekete karbon karosszériát kap, amelynek megjelenését egy kicsit átalakítják – például a hátsó szárny tartói újak, a többi részletről egyelőre nincsenek fényképek.

A névben szereplő szám a V12-es AMG erőforrás teljesítményére utal, azaz 20 lóerővel lesz erősebb az autó az eddigi csúcsnak számító Zonda R-nél. A hírek szerint egyébként az autó már úton van új tulajdonosához, hivatalosan csak akkor adnak majd róla hírt, ha azt az ügyfél is jóváhagyja. Illetve ha valaki összefut majd az autóval Chile útjain.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!