Kínai pénzből és segítséggel születik újjá a német Borgward autómárka, amely napokon belül bejelenti majd, hogy Brémában készülnek majd autói. Ezzel kapcsolatban épp csak annyi a szépséghiba, hogy valójában csak készre szerelik a Kínában a Foton-csoport által jórészt elkészített autókat, épp csak annyi munkát végeznek majd Németországban, ami ahhoz szükséges, hogy a „Made in Germany” jelzőt rárakhassák a termékre.
borgward2
Az autókban benne lesz a motor, hajtáslánc és felfüggesztés, saját erőből járóképesek lesznek, várhatóan a belső teret véglegesítik majd Németországban – a nagy szállítási távolság ellenére így viszonylag gyorsan meg tudják majd valósítani az egyedi igényeket is. Kicsivel nagyobb lesz a hozzáadott érték a hálózatról tölthető hibrid hajtással ellátott modelleknél, amelyek itt kapják majd meg a motorjukat és akkumulátorukat. Még 2017 folyamán megkezdik a Borgward szabadidő-autók forgalmazását Németországban, és később az Unió egész területén meg akarnak jelenni az új autókkal.

borgward3

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!