Az Ermenegildo Zegna cég által kifejlesztett Pellettessuta névre keresztelt eljárással készülő, bőrcsíkokból szövött kárpittal borítják száz Maserati belsejét, a limitált szériákat a Monterey Car Week rendezvénysorozaton lehet megcsodálni.

Az autógyár és a divatcég hosszú kapcsolatának legújabb eredménye a vékony nappa bőr csíkokból hagyományos szövőszékeken készített bőr-szövet kárpitot helyezi előtérbe, és a több évszázados eljárást egyesíti modern anyaghasználattal.

Az 50 darab Quattroporte S Q4 GranLusso sötétkék-metál fényezést kap sötétbarna belsővel, az első kagylóülések mellett a kék szín féknyergek és az Ermenegildo Zegna emblémák különböztetik meg a hétköznapi modelltől.

Az 50 darab Levante S GranSport csak itt használt, hármas lakkozással kiemelt bronz fényezést kap fekete kárpittal és Radica fabetétekkel. A 21 colos felniket polírozzák, a féknyergeket feketére festik. Aki kapja, marja alapon lehet hozzájutni az autókhoz, ezért a Maserati azt javasolja, az érdeklődők siessenek a márkakereskedésbe, ha akarnak egyet-egyet magukénak tudni. Az első példányokat egyébként 2020 tavaszán szállítják le a megrendelőknek.