Sokaknak elsőre talán az a hasonlat ugrik be, hogy a BMW 328 Hommage tanulmányautó megjelenése a fekete szín és az orr kialakítása miatt darth vaderes. Mivel azonban itt nem az eredetiről van szó, jobb lenne talán az Űrgolyhók című Csillagok háborúja-paródia gonosz főhőséhez, a Rick Moranis által alakított Dark Helmet–hez hasonlítani a BMW legújabb tanulmányát.

Azzal azonban nem lehet vitatkozni, hogy a BMW 328 Hommage egy igen izgalmas megjelenésű autó. A tanulmányokon már többször alkalmazott módszerrel ültették át a veteránautó megjelenését a jelenbe, itt ráadásul az egészet megfejelték a karbon karosszériával. Jól kisütötték az egészet, így a hiányzó tető és ajtók ellenére is megfelelően merev lett a karosszéria.

Elszigeteli a műszerfal a vezetőt az utasttól - utóbbi figyeljen csak a stopperra Elszigeteli a műszerfal a vezetőt az utasttól – utóbbi figyeljen csak a stopperra

Az utastér szigorúan kétszemélyes, és vezetőközpontú. Az utas előtt a veteránversenyeken megszokott stopper és méterszámláló található – a versenyautóknál megszokott áramtalanító kapcsoló a két ülés között helyezkedik el, azaz a navigátor is tudja kezelni. Az utasokat négypontos biztonsági öv szorítja a kagylóülésekbe.

Könnyű (de nem mondták meg, mennyire), erős (de nem mondták meg, mennyire) és jól néz ki a BMW 328 Hommage Könnyű (de nem mondták meg, mennyire), erős (de nem mondták meg, mennyire) és jól néz ki a BMW 328 Hommage