Meglepő módon azzal kezdték a kínai Landwind autógyár vezetői a Range Rover Evoque-másolatuk piacra dobását, hogy először is levédték annak a formáját. Most pedig itt vannak az első képek egy befejezett prototípusról, amelyen látszik, mennyire hasonlít az eredetire az E32.

Azáltal, hogy egy kicsit másként rendezték el a krómot a hűtőrács körül, talán kevésbé hat morcosnak a megjelenés, de azért még mindig simán össze lehet keverni az eredetit és a másolatot. Oldalnézetből csak a felni és az ajtók alján lévő koptatócsík jelenti az eltérést, de ha közelebb megy az ember, olyanok is feltűnhetnek, mint a meglepően amatőr módon elhelyezett kamera a tükörházban.

Amennyire a meglehetősen sötét műszerfal-fotó alapján meg lehet ítélni, a kínaiak az eredetinél nagyobb érintőképernyőt raktak középre, és hagyományos előválasztókart kapott a nyolcfokozatú automatikus váltó, de egyébként ugyanazokat a vonalakat látjuk, mint a Range Rover Evoque esetén. A legnagyobb eltérés még a hátsónál tapasztalható, ahol a kicsit átformált lámpák és az azokat összekötő fekete műanyag dekorelem miatt a Jeep Grand Cherokee hátsó részét is felfedezhetjük, ha eléggé hunyorítunk. Várhatóan az ősszel kerül majd a kínai kereskedésekbe a Landwind E32-es.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!