A Hyundai nyári újdonságai közül a legizgalmasabbnak a hátsókerékhajtású Genesis Coupé tűnik, amely kétliteres benzines turbómotorral 9,99 millió forintért vihető haza. Aki nem elégszik meg a 211 lóerős teljesítménnyel, hanem rögtön 308 lóerőre vágyik, annak a 3,8 literes V6-ost ajánlják, legalább 12,99 millióért.

Ennél jóval kevesebb pénzt kell költeni egy legalább ilyen látványos autóért, az aszimmetrikus karosszériával rendelkező Veloster kupé 1,6 literes (140 LE) motorral 5,99 millió forinttól vásárolható meg.

Felszereltségtől függően színes lehet az utastér a kompakt lépcsős hátú Elantrában Felszereltségtől függően színes lehet az utastér a kompakt lépcsős hátú Elantrában

A hétköznapi autók kedvelőinek kétféle modellel is szolgál a dél-koreai gyártó. Elantra névre hallgató alsó-középkategóriás, lépcsős hátú autóval bővült a kínálat. Az autót csak 1,6 literes, 132 lóerős benzinmotorral kínálják, alapáron hatfokozatú, kézi kapcsolású váltóval adják, de felár ellenében hatfokozatú, automatikus váltóval is elérhető. Az akciós bevezető ár 4,54 millió forint, már az alapváltozatban is van légkondicionáló, USB bemenettel rendelkező CD-s rádió, hat légzsák, ESP, bőr kormány. A középső Comfort felszereltségi szinten ülésfűtés, ionizátoros (szagtalanító) légkondicionáló, tempomat is van a fedélzeten. A Style csúcsmodellben kulcsnélküli bejutás és motorindítás, hátsó ülésfűtés, elektromos állítású vezetőülés, szövet/bő kárpit és 17 colos könnyűfém felnik is vannak.

4,54 millióról indul az új Hyundai Elantra - gazdag felszereltséggel, 132 lóerős motorral 4,54 millióról indul az új Hyundai Elantra – gazdag felszereltséggel, 132 lóerős motorral

Elsősorban azokat az üzleti vásárlókat célozza az új i40-es kombi, akik hétvégenként családostul használják az autót. A középkategóriás autó indulóára 1,6 literes benzinmotorral 6,49 millió forint, azonban valószínűleg sokan megfizetik majd a dízelmotor felárát. A 115 lóerős alap-dízel 6,99 millió forinttól érhető el, a 136 lóerős 7,29 millió forintba kerül.