Balra kanyarodásra várakozik egy több autós sor elején a fedélzeti kamerás autó, amikor jobbról beáll elé keresztbe egy közlekedési járőr – megkülönböztető jelzését, de még az irányjelzőjét sem használva, tehát bunkó módon és szabálytalanul.

A balra fordulás után azonban a rendőr nagyon sietősre veszi a dolgot, és amikor az előtte haladó autó megáll a felfestéssel már jó előre jelzett gyalogátkelőnél, hogy átengedje a gyalogost, a rendőrautó sofőrje az utolsó pillanatban fékez, és a blokkolásgátlót nélkülöző VW Polo Sedan-nal füstölő kerékkel épp csak el tudja kerülni az ütközést, miközben majdnem a gyalogosnak/szembe forgalomnak ütközik. Majd szóba elegyedik az előtte szabályosan közlekedő sofőrrel, majd félreállítja azt nem épp finoman és szabályosan, a folytatást azonban nem látjuk, mert továbbhalad a kamerás autó.

Az érintett rendőrkapitányság a videófelvétel internetre kerülését követően megígérte, kivizsgálja az esetet és megteszi a szükséges lépéseket. Hiszi a piszi.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!