Egy lakótelepi utcára fordul be a fedélzeti kamerás autó, amikor szemből feltűnik az Infiniti SUV, amelynek a vezetője rögtön villogással jelzi, hogy egyfelől nem csak a nemi szervének a mérete kifogásolható, de a térérzékelése is. Arról nem is beszélve, hogy a karbantartástis hanyagolja, hiszen csak a jobb oldali lámpái működnek.

Szóval a kamerás autó úgy áll meg a kukák mellett, hogy a szemből érkező autó el tudjon hajtani mellette, de valamiért emberünk csak áll vele szemben. A huszadik másodperctől úgy 4:45-ig tart a patthelyzet, amikor az Infiniti vezetője megkezdi a támadást. Az a szándéka, hogy eltolja az útból az amúgy elsőbbséggel rendelkező személyautót. Óvatosan megtámasztja a szabadidő-autót a lökhárítón, majd egy kicsit meg is tolja. Majd tolat egy keveset, és, csodák csodája, mégis elfér az autó és a kukák között. Tettéért – jól látható a rendszám és a sofőr is – rendőrségi feljelentés lett az ügyből, elsőbbség meg nem adása és baleset okozása, illetve cserbenhagyás miatt kell felelnie, noha nincs anyagi kár.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!