Egy újabb példa arra, hogy attól, hogy valakinek sok a pénze, még nincs sok esze. Az angol U20-as válogatott kapitánya, Andre Wisdom büszkén dicsekedett a Porsche Panamera Turbo-jával a közösségi oldalakon, persze arról hallgat, hogy még pénteken, egy idegenbeli meccsre tartva sikeresen elsüllyesztette az autót egy mély pocsolyában.

Egy kerékpározó talált rá a luxusautóra egy erdő közepén – a legközelebbi úttól mintegy 5 kilométerre -, egy nagy kiterjedésű és a legmélyebb pontján mintegy 60 centi mély pocsolyában elakadt Porsche Panamera Turbo-ra még szombaton délelőtt. Vasárnap este helyi lakosok látták, hogy egy Jeep Cherokee segítségével kiszabadították fogságából a használtan is bő 30 millió forintot érő autót, amely aztán derékig sárosan, hatalmas gőzfelhőt maga után hagyva távozott a helyszínről. Egészen biztosan nem lesz olcsó a javítás, de az is lehet, hogy gazdasági totálkáros az autó, amely úgy két napot töltött tengelyig a vízben.

A jelenleg a Derby County csapatnak kölcsönadott fiatal focista nem kommentálta az esetet, de a csapata azt a közleményt adta ki, hogy a navigációs rendszer hibája vezette tévútra a fiatal sportolót. Azért aki 5 kilométert hajt egy sáros erdei csapáson, majd vizsgálat (például egy bottal megnézhette volna, mennyire mély a víz) nélkül belehajt egy jó tíz méter hosszú pocsolyába, annak nem a navigációs rendszerrel van baja, hanem a józan ítélőképességével. Lehet, hogy nem ártana megszívlelnie egy névváltoztatást a fiatal sportolónak, a wisdom szó jelentése ugyanis bölcsesség, ami szemmel láthatóan nem erős oldala hősünknek…

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!