Szokatlan ébresztőjük volt a Petropavlovsk városában lévő lakótelepen a hétvégén, azon belül is a Kamcsatka utca 5 szám közelében élő embereknek. Vasárnap hajnali hat óra magasságában egy Subaru Impreza sofőrje elveszítette uralmát autója fölött.

Amint megcsúszott az úton, a padka megdobta, majd leszánkázott egy meredek rézsűn, és egy Toyota kisbuszon landolt, amelyet teljesen kilapított. Ezen megpattant az autó, és az első emeleti erkély sarkának ütközve ért véget a száguldása, majd onnan lefelé zuhanva eltörte még a földszinti lakás ablakának keretét is, majd a feje tetejére borulva állapodott meg a járdán a roncs.

Szerencsére a korai időpont miatt gyalogos nem volt a környéken, így az autó vezetőjén és utasán kívül senki nem sérült meg – utóbbiakról annyit közölt a rendőrség, hogy mindketten férfiak, egyiküket az intenzíven ápolják, és hogy a sofőr részeg volt, és jelentősen túllépte a megengedett sebességet.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!