Súlyos sérülésekkel szállították kórházba azt a 24 éves hölgyet, aki az A62-es autópályán található Hörnchenbergtunnel kezdeténél tért le az útról és borult fel autójával – állapota javult, időközben már kikerült az intenzívről. Olyan nagy tempóval haladt, hogy az alagút tetején is keréknyomokat hagyott.

A rendőrség megnézte a térfigyelő kamera felvételét, és azon csak annyit lehet látni, hogy nem volt másik résztvevője a balesetnek. Hatalmas tempóval haladt a 2011-es Toyota Camry, amikor jobb oldalra letért az útról, ahol aztán a padka és a partfal megdobta a kocsit, ami ezt követően az alagút tetejének érintése után a tetejére borulva csúszott még vagy 100 métert, mielőtt megállt.

A fokozott balesetveszély miatt 80 km/órás sebességkorlátozás van életben a baleset helyszínén, szakértők dolga lesz megállapítani, milyen gyorsan haladt a fiatal hölgy – ettől függ majd, mekkora bírságot kap. Az alagút műszaki berendezéseiben mintegy 50 000 eurós kár keletkezett, és a Toyota Camry is totálkáros lett.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!