Jaroszlavl városában rögzítette egy autós az alábbi, meglehetősen összetört Toyota Corolla közlekedését január 19-én, csak később tudta meg, hogy épp egy halálos balesetet okozó cserbenhagyó autóst követ. A legmorbidabb rész, hogy a holttest a ripityára tört autó hátsó ülésén utazott!

Délután 15:50-kor következett be a baleset, amely során a Toyota részeg vezetője elveszítette uralmát autója felett, és pont egy szemből érkező autóbusznak csapódott. Majd, mintha mi sem történt volna, folytatta útját. Egy másik balesetet is okozott, amikor nem adott elsőbbséget, és egy Subarut összetört, ebben a karambolban szerencsére senki nem sérült meg. Innen is továbbhajtott emberünk, végül a Toyota mozgásképtelen lett, ekkor a rendőrök is odaértek, és le tudták tartóztatni az 1976-ban született autóvezetőt, aki annyira részeg volt, hogy az orvosok alkoholmérgezést állapítottak meg nála.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért