A hétvégén megtartott ZDayZ elnevezésű, kifejezetten a Datsun és Nissan sportkocsik rajongóinak szervezett rendezvényen leplezte le a gyár a 370Z Nismo felfrissített változatát.

Átalakult az első lökhárító formája, a LED-es menetfény mellett új a piros alsó perem formája is, utóbbinak hála még inkább harcsa-szerű lett a megjelenés. A küszöbborításnál is láthatunk némi piros díszítést, de az oldalnézetben a legnagyobb változást a 19 colos kovácsolt alumínium könnyűfém felnik jelentik. Hátul kisebbre vették a spoilert, illetve a lökhárító alsó részét is átalakították.

Bent új Recaro kagylóüléseket találunk, amelyek piros és fekete bőr illetve fekete Alcantara kárpitot kapnak, és immár opcióként elérhető merevlemezes navigáció, amihez 7 colos képátlójú érintőképernyő is jár. A 3,7 literes V6-oshoz nem nyúltak, az továbbra is 350 lóerős, de újdonság, hogy a hatfokozatú, kézi kapcsolású váltó helyett mostantól a 7 fokozatú automatikus váltó is kérhető. Ez gázfröccsel vált vissza, manuális üzemmódban a kormány mögötti fülekkel vezérelhető.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!