Időről időre megpróbálkozik egy új terület meghódításával a Sony, a walkmant követően a PlayStation játékgép volt a japánok nagy dobása, most pedig úgy tűnik, hogy az autóipar felé kacsingatnak: a CES kiállításon bemutatták a Vision-S elnevezésű villanyautót.

Azt mondják egyébként, hogy nem mint késztermékként fontos a Vision-S, hanem a Sony által kifejlesztett és az autók világában is használható technológiákat akarják bemutatni általa. Legfontosabbnak a szám szerint 33 érzékelőt tartják, amelyek segítségével 2-es szintű önvezetésre képes a jármű, a kamerák, lézeres letapogatók és radarok egyébként nemcsak a külvilágot figyelik, de az utasokat is.

Nem spóroltak a monitorokkal az utastérben, de zenehallgatással is jól lehet mulatni az időt, minden egyes utasnak 360°-os hangélményt biztosítanak a mindenfelé, még az ülések támlájában is elhelyezett hangszórók, amelyek egyébként a szomszédtól érkező hangokat is kioltják. A Vision-S egyébként egy új villanyautó alapra épül, amely a hírek szerint a Magna terméke, az 544 lóerős rendszerteljesítmény 4,8 másodperces 0-100 km/órás sprintre és 239 km/órás csúcssebességre elég.