Nem csak az Audi A4-es ragadta meg a Yema Auto irányítóinak fantáziáját, a finoman szólva is idejét múlt Austin Montego padlólemezre a német prémiumkombin kívül a Volkswagen Tiguan és az Infiniti EX szabadidő-autó másolatát is elkészítették.

A T-SUV elnevezésű jármű a Volkswagen kompakt szabadidő-autó koppintása, az előző Touareg hátsó lámpáival feldobva. Az E-SUV az Infiniti EX másolata, ennél már következetesen másolták a japánok középkategóriás szabadidő-autóját.

Touareg-hátsót kapott a Tiguan koppintás Touareg-hátsót kapott a Tiguan koppintás

Az Audi A4 klón F16 névre hallgat, és az új képeken már az is látszik, hogy ez is szabadidő-autósan nagy hasmagassággal rendelkezik. Amúgy a személyautó változat mellett E-Taxi néven elkészítették az A4 klón teherautó-változatát is, ez utóbbinak a forgalmazásáról még nincs hír, a másik három hamarosan utcára kerül. Amúgy még a kínai autó média is lenézően kezeli a Yema Auto másolatait.

Ez az Infiniti vlójában egy Austin Montego, amit a Yema Auto gyárt Ez az Infiniti vlójában egy Austin Montego, amit a Yema Auto gyárt

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!