Skócia egyik legforgalmasabb vasútállomását, az Edinburgh Waverley-t épp teljes körűen felújítják, ennek része az is, hogy a parkolót is megújítják – nem csak az aszfaltot, de az alatta húzód közművezetékeket is kicserélik a nagy munkában. Ennek érdekében elkerítették a parkoló egy részét.

Azonban egy Mercedes minden bizonnyal vonathoz siető tulajdonosa úgy gondolta, rá nem vonatkozik a lezárás, megbontotta a kordont, majd leparkolt az üres területre. Azonban a munkások határidőre dolgoznak, és nem akadtak fenn a mercis bunkóságán. Nemes egyszerűséggel körbeásták az autót, épp csak azt a kis aszfaltdarabot hagyták érintetlenül, ahol parkolt a kocsi. De hogy ne akadályozzák az autó elhajtását, a sárból rámpát is építettek a Mercedes elé, majd a kész művet le is fényképezték. A többi autótulajdonos szerint még olcsón megúszta, arról nem szólnak a híradások, hogyan szabadította ki autóját végül a bunkó mercis.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!